fredag 30. september 2011

Barnekrok
 
Hun har ikke fått noe eget rom...og det blir vel en stund til det skjer. Men hun har fått sin egen lille krok på arbeidsrommet som er vegg i vegg (uten dør) til rommet vårt. Da er det enkelt å greit å hente om morningen når hun våkner og prøve å lure oss til litt lenger tid i senga. 
 

 Jeg ble spesielt fornøyd med bildene hun fikk til dåpen av onkelen Theo, og selvlaget vimpel. Nå kan hun fortsette å sove søtt!

  

søndag 25. september 2011

Loppemarked

På fredag var min mann og jeg på loppemarked. Gjennom vindusruta så jeg dette møbelet som jeg ikke ville gå hjem uten! Jeg sendte mannen med babyen langt frem i køen. Det kan være lurt å sende en sterk og bredskuldret mann, som virker mest snill og koselig, med en baby på armen først gjennom dørene. 
Han banet vei da klokken ble halv seks og dørene åpnet!



Jeg var spent da jeg rundet inngangen for å se om han hadde lykkes i å kapre dette klenodiumet (for det er vel ikke bare piano man kan kalle klenodium?!?). Der stod han sammen med en "seljar", som skrev solgt og navnet mitt på lappen! Jippi, det ble pult! 
(Ikke pulk, som mamma trodde da jeg ringte henne for å fortelle om dagens begivenheter.) 

 
  Jeg fikk fjernet den litt farlige bokhyllen som var så smal at jeg var redd den skulle tippe over babyen (som nå har begynt å reise seg opp etter ting) når som helst, og sitter nå og skriver blogginlegg på "ny" pult.



Glede er forresten ekstra stor ettersom jeg fikk med meg hele to pulter hjem. Den andre kan det hende jeg blogger om senere. 
(Forundringen var forresten ekstra stor da mamma trodde jeg hadd kjøpt to pulker...
og attpåtil skulle den ene stå i stua!!!)


 

fredag 23. september 2011

Ettermiddagssol

En dag fylt med mye regn ble etterhvert til en strålende fin kveld.

  
Det ser fortsatt litt mørkt ut kanskje, men sola brøt gjennom de mørke skyene,


og vi fikk et nydelig lys inne.

Det gav inspirasjon og sygleden kom syngende. 



Litt standard med vimpel på barnerom? Gammelt nytt...utradisjonelt...så kjedelig...totalt uoppfinssomt...litt klisjé?


See if I care!?!
 


fredag 9. september 2011

Sovestund

Etter at vi voksne flyttet på nytt soverom (vil ha fotmaleri fra Mrs Hardy til å henge på veggen der!!), har apekatten vår fått sin egen sovekrok på naborommet, som også er arbeidsrom. Der har hun sengen sin, kommoden og etterhvert litt pynt. 

Der får hun lov til å sove både formiddagshvis og middagshvil...men det er ikke bestandig at hun utnytter seg av den fantastiske muligheten hun har. Tenk om vi fikk mulighet til det hver dag!!

Smokken ligger gjerne igjen på hodeputa...


Mens hun er i andre enden av senga... og på vei opp...



eller ut...



Kjært barn har mange navn, og vi kan nå virkelig bruke kallenavnet apekatt!

Vi har pyntet med noen funn fra forskjellige reiser. Her er blandt annet sko vi kjøpte på Oslotur da Josefine var nyfødt.


Sengepynt fra Mamas and Papas kjøpt i Geneve,


og bilder fra interiørbutikk i Noresund.


Så ble det ikke soving denne gangen, men vi fikk tatt noen fine bilder i alle fall. Mangler selvsagt et fint sengeteppe, bilder hun fikk til dåpen og annet stæsj...men det kommer! Vi kan ikke ta alt på en gang!