Kyllingsuppe
Jeg fikk servert en ny kyllingsuppe her en dag. Heldigvis var kokken søsteren min, så jeg fikk tatt bilder underveis, og deler oppskriften med dere.
Du trenger:
champignon
kylling og søte epler
buljong - både grønnsak- og kjøttbuljong
fløte og hermetiske tomater
(gjerne med smak av basilikum, hvitløk, oregano eller andre ting du finner...)
Du steker grønnsaker og kjøtt hver for seg i en stekepanne først. Lurt å krydre kyllingen med litt salt og pepper. Du har alt i en gryte sammen med buljon og vann. Når vannet har kokt opp, har du i tomat og fløte. Så venter du bare på at det skal bli varmt.
Til to personer: to kyllingfileter, ett eple, så mye champignon som du liker, en buljonterning av hver sort, 2 dl vann, 2 bokser tomat og 1 boks fløte.
NAM
Jeg spiste så mye at jeg måtte kneppe opp buksa etterpå...
Den er herved testet ut og (mer enn) godkjent!! Digg! =)
SvarSlettPS: Jeg hadde båndspagetti og bagetter til - etter min smak ganske bra.. ;)
Så fint! :) Høyres godt ut med spaghetti til!
SvarSlett