mandag 15. august 2011

Kyllingsuppe

Jeg fikk servert en ny kyllingsuppe her en dag. Heldigvis var kokken søsteren min, så jeg fikk tatt bilder underveis, og deler oppskriften med dere.

Du trenger:
champignon


kylling og søte epler


buljong - både grønnsak- og kjøttbuljong



fløte og hermetiske tomater 
(gjerne med smak av basilikum, hvitløk, oregano eller andre ting du finner...)




Du steker grønnsaker og kjøtt hver for seg i en stekepanne først. Lurt å krydre kyllingen med litt salt og pepper. Du har alt i en gryte sammen med buljon og vann. Når vannet har kokt opp, har du i tomat og fløte. Så venter du bare på at det skal bli varmt.

Til to personer: to kyllingfileter, ett eple, så mye champignon som du liker, en buljonterning av hver sort, 2 dl vann, 2 bokser tomat og 1 boks fløte.



NAM 
Jeg spiste så mye at jeg måtte kneppe opp buksa etterpå...

2 kommentarer:

  1. Den er herved testet ut og (mer enn) godkjent!! Digg! =)
    PS: Jeg hadde båndspagetti og bagetter til - etter min smak ganske bra.. ;)

    SvarSlett
  2. Så fint! :) Høyres godt ut med spaghetti til!

    SvarSlett